Site icon Autonome Antifa

Οι δρόμοι μας ανήκουν! // Διαδήλωση από το antifa xalandri // Κέντρο Χαλάνδρι // Μάρτης ’21

Διαδήλωση!

Δηλαδή αγόρια και κορίτσια απ’ τη γειτονιά που συντονίσαμε τα μυαλά και τα σώματά μας, προκειμένου να κατεβούμε στους δρόμους που ξέρουμε απ’ έξω κι ανακατωτά και να φωνάξουμε ότι δεν είμαστε χεσμένοι απ’ τον φόβο, ότι δεν είμαστε μόνες, ότι καμία πρόθεση δεν έχουμε να παραδοθούμε στην βλακεία.

Διαδήλωση!

Δηλαδή αγόρια και κορίτσια απ’ τη γειτονιά που φωνάξαμε μέχρι να μας τελειώσει η ανάσα, ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν ιό, παρά μόνο το κράτος με τ’ αφεντικά του και τους ρουφιάνους του κι άρα γνωρίζουμε καλά τους εχθρούς μας. όπως επίσης γνωρίζουμε καλά ότι ένα χρόνο τώρα χρησιμοποιούν τη γλώσσα της πανδημίας προκειμένου να τη βγάλουν καθαρή στέλνοντας την δική μας ζωή στα σκουπίδια.

Διαδήλωση!

Δηλαδή αγόρια και κορίτσια απ’ τη γειτονιά που θυμόμαστε ότι για να μας κλείσουν σπίτι επιστρατεύτηκαν δεξιοί κι αριστεροί, γιατροί και μπάτσοι, υπάλληλοι και ρουφιάνοι κι άρα γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος να μιλήσει για λογαριασμό μας, κανείς άλλος να μας τραβήξει απ’ τα σκατά πέρα από εμάς τους ίδιους.

Διαδήλωση!

Δηλαδή αγόρια και κορίτσια από τη γειτονιά που παίρνουμε ανάσα μέσα στην πόλη-φυλακή. Οργανωνόμαστε με το μαχαίρι στο λαιμό. Δεν πειθαρχούμε όταν από παντού μας φωνάζουν «βουλώστε το». Ε όχι, λοιπόν, δεν το βουλώνουμε! Είμαστε αυτοί που μας είπαν αντικοινωνικούς κι αυτές που μας είπαν συνωμοσιολόγες. Έχουμε συνείδηση ότι ζούμε σε γαμημένες εποχές. Αλλά έχουμε πείσμα που δεν μας αφήνει να το βάλουμε κάτω. Γι’ αυτό κατεβαίνουμε στον δρόμο. Γι’ αυτό και νιώθουμε, ότι οι δρόμοι μας ανήκουν.

Περισσότερα στο https://antifaxalandri.wordpress.com

Exit mobile version