Site icon Autonome Antifa

We are back!

Επιστρέψαμε καλοί μας σύντροφοι και συντρόφισες! Και η καταβύθιση στον συνδυασμό Αδόλφου Χίτλερ – Αντρέ Μπρετόν συνεχίζεται απρόσκοπτα. Για παράδειγμα, όπως βλέπετε στη συνοδευτική φωτό, η εταιρεία με το μοντέρνο όνομα you tube αποφάσισε να αφαιρέσει το βίντεο «3 Flash demos εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας» από τον κουβά τίγκα στα γατοβίντεο που διατηρεί online.

Φυσικά δεν πτοούμαστε. Όπως όλα στη ζωή των αυτόνομων, έτσι κι ετούτο το ατυχές συμβάν, αποτελεί πηγή γνώσης και σοφών συμπερασμάτων. Δηλαδή,

1. Οι προοδευτικοί συμπολίτες μας, που καμία σχέση δεν έχουν με τον πρόεδρο Τραμπ και τους ψηφοφόρους του, μας ρουφιανεύουν ασύστολα, μαζικά, και ανεξάρτητα ο ένας απ’ τον άλλο, σε γιγαντιαίες πολυεθνικές εταιρείες. Τέτοιοι είναι!

2. Τα ‘χει αυτά η ζωή του μισοβάιραλ μπλόγκερ. Φέρτε τις δάφνες μας να τις απλώσουμε στα μαυρισμένα μας κορμιά.

3. Εμείς σημειώσαμε σε όλους τους τόνους ότι οι κατάπτυστες διαδηλώσεις διοργανώθηκαν από ξεδιάντροπους σφετεριστές της ονοματάρας μας, που κανείς δεν ξέρει πώς προφέρεται, ημών συμπεριλαμβανομένων.[1] Αλλά κανείς δεν μας πίστεψε. Τι σκατά ρε! Αφού αυτοί ό,τι λέει στο ίντερνετ το πιστεύουνε, τώρα τι πάθανε;!

4. H πολυεθνική που ξηγιέται καπιταλιστική συσσώρευση με τα γατοβίντεο, «δεν επιτρέπει περιεχόμενο που αμφισβητεί ευθέως την αποτελεσματικότητα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ή τις οδηγίες των τοπικών υπηρεσιών Υγείας περί κοινωνικής αποστασιοποίησης και ατομικής απομόνωσης και το οποίο (περιεχόμενο) μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους να δράσουν ενάντια σε αυτές τις οδηγίες». Έτσι, οι ορκισμένοι εχθροί του Τραμπ, του Μπολσονάρο και της ψεκασμένης ακροδεξιάς, βρίσκουν έναν απρόσμενο σύμμαχο, δίχως καν να χρειάζεται να εξηγήσουν τη συμμαχία ή την ακριβή σύσταση των προοδευτικών δυνάμεων του πλανήτη.

5. Και μιας και λέμε για τη σύσταση των προοδευτικών δυνάμεων του πλανήτη: Καλά ρε, η πολυεθνική αποφάσισε να απαγορεύει «περιεχόμενο που αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των οδηγιών του ΠΟΥ»; Και τότε πώς διάολο μπορεί να αμφισβητηθεί η αποτελεσματικότητα των οδηγιών του ΠΟΥ; Εμείς νομίζαμε ότι μόνο η αποτελεσματικότητα του αλάνθαστου Θεού είναι αδιαμφισβήτητη (ως γνωστόν, στην περίπτωση του Θεού, το αλάνθαστον υποστηρίζεται από διαφορετική πτέρυγα των προοδευτικών δυνάμεων).

6. Και πώς ακριβώς η πολυεθνική αποφάσισε να απαγορεύει «περιεχόμενο που αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των οδηγιών του ΠΟΥ»;  Μπας και υπάρχει καμιά συμφωνία απαγόρευσης του λόγου μεταξύ πολυεθνικών, εφημερίδων, και γενικώς ΜΜΕ; Αποκλείεται! Πρώτον, γιατί μια τέτοια συμφωνία θα έπρεπε να πηγάζει από κάποιου είδος κρατική προσταγή – ενώ, ως γνωστόν, από τη Γένοβα 2001ΤΜ και μετά, το κεφάλαιο έχει παγκοσμιοποιηθεί και έχει το κράτος χεσμένο. Δεύτερον, γιατί με όλα αυτά συμφωνεί και η επαναστατική άκρα αριστερά, οπότε θα έπρεπε η επαναστατική άκρα αριστερά να είναι μέρος του κράτους – άτοπο, γιατί τότε πώς θα ήταν επαναστατική; Και τρίτον, γιατί κάθε υποψία περί συντονισμού κρατικών θεσμών, επαναστατικών κομμάτων, εταιρειών και επιστημόνων, αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των οδηγιών του ΠΟΥ – οπότε απαγορεύεται.

7. Τα λέγαμε εμείς για τη μεσολάβηση. Τα λεγε κι ο Γκυ. Τα λένε και οι αρχιμεσολαβητές στην πρώτη γραμμή: «ποιο περιεχόμενο επιτρέπουμε – και ποιο δεν επιτρέπουμε». Και στην τελευταία: «αν νομίζετε πως αδικηθήκατε, μιλήστε μας». Άλλος ένας λόγος για να μην εγκαταλείψουμε ποτέ το αγαπημένο μας τυπογραφείο, που όλα τα επιτρέπει – και δεν απαιτεί και να του μιλήσουμε, μόνο να το πληρώσουμε.

8. Καλά, από όλους τους «παγκόσμιους οργανισμούς» της «παγκόσμιας διακυβέρνησης», από όλους τους εχθρούς των φόρουμ της αντιπαγκοσμιοποίησης, από όλα τα όργανα των απανταχού Gκάτι, υπήρχε κι ένα που ‘τανε καλό και το φωνάζαν ΠΟΥ; Δεν το ‘χαμε καταλάβει ως τώρα.

Εν πάση περιπτώσει. Επιστρέψαμε. Ανίκανοι εχθροί μας κάντε μας μισοβάιραλ!

(Χωρίς μαλακίες, έχουμε αρχίσει και την ψωνίζουμε με τη φάση).


[1] Εδώ: https://autonomeantifa.gr/no20-kataggelloyme-tin-eskemmeni-diadi/. Το βίντεο το ξανανεβάσαμε εδώ, οπότε οι ενδιαφερόμενοι πρέπει τώρα να πάν’ να ρουφιανέψουνε σε άλλη εταιρεία, ρουφιάνοι ήταν μια ζωή και δεν χωρούν αστεία.

Exit mobile version